I am oolaboo

Bij Assepoester werken we met de producten van Oolaboo. Dit is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen. Een behandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de behandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.
De oolaboo behandelingen worden ceremonies genoemd en worden onderverdeeld in face, body en de combinatie van beide.

face
De appetizing ceremony bestaat uit een bijzonder handenwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. Deze welcome ceremony vormt de belangrijke basis voor de Oolaboo face ceremonies. De juiste keuze van de geschikte behandeling en producten wordt door middel van de ‘skin mirror’ analyse, op basis van de 5 elementen, volledig afgestemd op uw huidconditie voor het meest optimale resultaat.
Iedere Oolaboo face ceremony bestaat uit een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën (oolaboo essential cocktail), om uw huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. De ceremony wordt vervolgd met een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.
Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering van het hoogste niveau! Boek nu één van de vier Oolaboo face ceremonies om deze unieke behandelingen te ervaren.

Instant face ceremony 30 minuten € 33,60 handenwasritueel / reiniging / mask of (deelmassage) / verzorging

Instant zegt het al: een korte en effectieve behandeling.

Pure clarifying face ceremony 55 minuten € 66,50

handenwasritueel / reiniging / peeling en onzuiverheden verwijderen / masker / verzorging

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De ceremonie brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid.

Relieve intense face ceremony 60 minuten € 67,55

handenwasritueel /reiniging / peeling en onzuiverheden verwijderen / masker / verzorging

Belangrijke focus tijdens deze ceremony is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen! Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelige/rode huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

Truffle indulgence face ceremony 70 minuten € 79,95

handenwasritueel / reiniging / peeling en onzuiverheden verwijderen / luxury masker / massage / relaxing eye ceremony / verzorging

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én het beste anti-aging resultaat is deze truffel indulgence ceremony ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

Super Foodies behandeling 70 minuten € 79,95

reiniging / onzuiverheden verwijderen / pampering massage met arm massage / speciaal 2 fase masker / verzorging

Gebaseerd op de Japanse thee ceremony is de “pamper me tanquil tea” ceremony ontstaan. De sleutelwoorden voor deze unieke ceremony zijn: voeden, beschermen, beleven. Laat u in minuten meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse, gezonde uitstraling. Warme olie, lange bewegingen met hand en onderarmen, en heerlijke ontspannende muziek om bij weg te dromen.

Guasha ceremony gezichtsbehandeling 60 minuten € 82,50

handenwas ritueel / reiniging / peeling en onzuiverheden verwijderen / massage / masker / verzorging

Een heerlijk ontspannende en verzorgende, 2000 oude, meridiaan therapie afkomstig uit China. Deze massage heeft als doel om de energie doorstroming, de door bloeding en de lympfe circulatie in het gezicht te verbeteren. De ultieme anti-aging en detox behandeling

Skin Rebirth Medic face treatment 75 minuten € 91,50

Na een intake gesprek wordt de behandeling gestart met een intensieve reiniging op basis van

AHA’s, gevolgd door een sterk egaliserende en verjongende skin rebirth micro acid derma peel. Een intensieve behandeling op cellulair niveau. Deze herstelt de vochtbalans, exfoliert dode huidcellen en verhoogt de stevigheid en elasticiteit. De huid wordt zichtbaar gladder en steviger. Een micropeel in 2 fases en een Guasha massage met stenen van rode agaat. Deze verstevigd de huid. Daarna een speciaal hydraterend masker met als resultaat een egale huid die geweldig aanvoelt.