Harsen

Harsen boven- of onderbenen € 36,00

Harsen hele benen € 62,00

Harsen bikinilijn € 17,50

Harsen bikinilijn uitgebreid € 36,00

Harsen oksels € 17,10

Harsen rug € 36,00

Harsen borst € 36,00

Harsen bovenlip € 15,00

Harsen kin € 15,00

Harsen kin en bovenlip € 18,10

Harsen gelaat € 35,20

Diversen

Wenkbrauwen epileren of harsen € 20,10

Wenkbrauwen verven € 10,00

Wenkbrauwen en wimpers verven € 20,10

Wimpers verven € 14,10

Perfect eyes and brows treatment (30 min.) € 31,00

(epileren, harsen, verven en in model tekenen van de wenkbrauwen; incl.oogmasker en liftende oogcrème)

Manicurebehandeling € 47,00*

(handmassage, handbad, nagelriemverzorging, vijlen, paraffine bad en polijsten of lakken) * toeslag € 15,00 voor gellac.

Deze behandeling heeft een langdurig effect en geeft veel glans.

Gezichtsbehandelingen

Instant face ceremony 30 minuten € 35,50 handenwasritueel / reiniging / mask of (deelmassage) / verzorging

Instant zegt het al: een korte en effectieve behandeling.

Pure clarifying face ceremony 55 minuten € 67,50

handenwasritueel / reiniging / peeling en onzuiverheden verwijderen / masker / verzorging

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De ceremonie brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid.

Relieve intense face ceremony 60 minuten € 69,00

handenwasritueel /reiniging / peeling en onzuiverheden verwijderen / masker / verzorging

Belangrijke focus tijdens deze ceremony is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen! Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelige/rode huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

Truffle indulgence face ceremony 70 minuten € 82,00

handenwasritueel / reiniging / peeling en onzuiverheden verwijderen / luxury masker / massage / relaxing eye ceremony / verzorging

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én het beste anti-aging resultaat is deze truffel indulgence ceremony ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

Super Foodies behandeling 70 minuten € 82,00

reiniging / onzuiverheden verwijderen / pampering massage met arm massage / speciaal 2 fase masker / verzorging

Gebaseerd op de Japanse thee ceremony is de “pamper me tanquil tea” ceremony ontstaan. De sleutelwoorden voor deze unieke ceremony zijn: voeden, beschermen, beleven. Laat u in minuten meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse, gezonde uitstraling. Warme olie, lange bewegingen met hand en onderarmen, en heerlijke ontspannende muziek om bij weg te dromen.

Guasha ceremony gezichtsbehandeling 60 minuten € 84,00

handenwas ritueel / reiniging / peeling en onzuiverheden verwijderen / massage / masker / verzorging

Een heerlijk ontspannende en verzorgende, 2000 oude, meridiaan therapie afkomstig uit China. Deze massage heeft als doel om de energie doorstroming, de door bloeding en de lympfe circulatie in het gezicht te verbeteren. De ultieme anti-aging en detox behandeling

Gemstone skin yoga 70 minuten €84,50

Deze behandeling richt zich op het ont-stressen en optimaliseren van de huid.

De tweevoudige massage zorgt voor een maximaal huid resultaat. Een specifiek op jouw huid afgestemde elixer wordt in combinatie met de bijpassende Gemstone beautyroller in de huid gerold.

Daarna volgt er een heerlijke massage en skinyoga. Deze behandeling heeft effect op het bindweefsel en de huid ervaart een diepe rust en ziet er stralend uit.

Skin Rebirth Medic face treatment 75 minuten € 92,00

Na een intake gesprek wordt de behandeling gestart met een intensieve reiniging op basis van

AHA’s, gevolgd door een sterk egaliserende en verjongende skin rebirth micro acid derma peel. Een intensieve behandeling op cellulair niveau. Deze herstelt de vochtbalans, exfoliert dode huidcellen en verhoogt de stevigheid en elasticiteit. De huid wordt zichtbaar gladder en steviger. Een micropeel in 2 fases en een Guasha massage met stenen van rode agaat. Deze verstevigd de huid. Daarna een speciaal hydraterend masker met als resultaat een egale huid die geweldig aanvoelt.

Lichaambehandelingen

Stone massage

Half body 30 minuten € 35,50

Total body 60 minuten € 63,50

Er wordt gebruik gemaakt van warme basalt stenen en aromatische olie om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

Nek-schouder rug massage 30 minuten (met warmtepakking) € 35,00

Pedicure

Basis ± 40 minuten                                                                                        € 44,50

Bestaande uit knippen en frezen nagels, eelt verwijderen,  evt. kloven / likdoorn / mycosenagels behandelen, nagelriemverzorging en voetcrème aanbrengen.

Uitgebreid ± 55 minuten  incl. nagels lakken                                      € 61,00

Bestaande uit knippen en frezen nagels, eelt verwijderen,  evt. kloven / likdoorn / mycosenagels behandelen, nagelriemverzorging en voetcrème aanbrengen.

Graag bij het maken van de afspraak  aangeven of u de teennagels gelakt wilt hebben.