Site Logotype

Producten

Bij Assepoester werken we met de producten van Oolaboo. Dit is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen. Een behandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de behandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn. De oolaboo behandelingen worden ceremonies genoemd en worden onderverdeeld in face, body en de combinatie van beide.

Oolaboo

Oolaboo in geslaagd de bijzondere werkzame stoffen van super foods te verwerken in onze verzorgende haar- en huidproducten. Al deze Super Foodies verzorgingsproducten bestaan uit een enorme hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen voor huid, haar en innerlijke gezondheid. De basis is Matcha: de oudste en meest zeldzame theesoort van Japan. Deze nieuwe collectie dankt haar naam aan haar oorsprong en heet Super Foodies.

Oorsprong

Met superfood worden voedingsmiddelen bedoeld die niet alleen supergezond, maar ook zeer voedzaam zijn. Aan het hart van ieder Super Foodies product ligt Matcha; de oudste, meest zeldzame en verfijnde theesoort uit Japan. Matcha is hét superfood bij uitstek en biedt ontzettend veel goeds voor ons haar, onze huid en innerlijke gezondheid.

Steeds meer biochemici ontdekken de voordelen van Matcha in cosmetica en ook de voedingsmiddelenindustrie heeft het potentieel van Matcha opgemerkt. Zo wordt Matcha door chocolatiers, bonbonmakers, ijsmakers en sterrenkoks gebruikt als ingrediënt voor chocolade, truffels, ijs, desserts en smoothies.

De gezondheidsvoordelen overtreffen vele malen die van normale groene thee omdat je niet alleen het aftreksel drink, maar het hele blad met alle nutriënten consumeert. Ook de antioxidantieve werking van Matcha scoort bovengemiddeld hoog in vergelijking met andere gezonde en voedzame producten. Matcha is zonder twijfel een superfood dat ook in onze dagelijkse huid- en haarverzorging niet mag ontbreken.

Filosofie

Onze Super Foodies collectie is met veel liefde, kennis en passie ontwikkeld. In laboratoria werden natuurlijke en wetenschappelijke formules -met essentiële en eetbare nutriënten- vertaald naar 18 bijzondere verzorgingsproducten.

‘Linking inner en outer beauty’ is onze slogan. Super Foodies onderstreept deze uitspraak volledig. Wat goed is voor onze binnenkant, is ook geschikt voor onze buitenkant, dat is het principe van superfoods.

De collectie Super Foodies producten wordt aangevuld met een ‘tranquil tea ceremony’ voor in de salon. Deze bijzondere en rustgevende ceremony is geïnspireerd op een beroemde Japanse theeceremonie. Deze ceremonie berust op vier basisprincipes: harmonie, respect, zuiverheid en stilte. Uiteraard kun je ook thuis genieten van een gezonde, ontspannende Matcha thee die tijdens deze ceremonie wordt geschonken.

  • Skin rebirth
  • Face
  • Body

Skin rebirth concentrated 4 phase cellular program werkt op het celniveau van de huid en zijn samengesteld met geavanceerde actieve ingrediënten, ontworpen om de specifiek effecten van huidveroudering tegen te gaan.

Het baanbrekende skin rebirth programma helpt bij het herstellen van vocht, het exfoliëren van dode huidcellen, het verhogen van de stevigheid en de elasticiteit van de huid en helpt zelfs tegen onzuiverheden en hormonale hyperpigmentatie. Met deze intensieve, wetenschappelijk onderbouwde producten van het Skin Rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld, is er direct zichtbaar anti-aging resultaat op de huid. De producten zijn samengesteld met geavanceerde bio actieve ingrediënten zoals, glutaprol, oligohyaferre en salmin. Zij werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi medisch niveau tegen te gaan.

 

Maak nu een afspraak voor de Skin Rebirth medic face treatment en maak kennis met het cellular programma en de innovatieve ingrediënten om de huidveroudering op semi-medisch niveau tegen te gaan.

Niets is zo sprekend en uniek dan je gezicht. Belangrijk dus om haar de zorg en aandacht te geven die ze verdient. Onze huidverbeteringssproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen. Alle huidverbeteringsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Veel van de geselecteerde actieve ingrediënten in onze huidverbetering komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is. Ondersteuning van binnenuit met onze cosmetische supplementen is essentieel, aangezien huidcellen zijn opgebouwd uit voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd.

Eerst was er huidverzorging voor de buitenkant… tijden veranderen, nu is er Oolaboo. Onze binnen- en  buitenwereld worden gescheiden door de huid; het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam. Daarom is het essentieel om de huid gezond te houden en optimaal te beschermen. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is voor je lichaam. Crèmes kunnen alleen werken op de bovenste lagen van de huid. Daarom geeft alleen een combinatie van ‘slikken en smeren’  het beste resultaat voor een mooie en stralende huid.